22 December Julkalender med Dagny Carlsson och Bbeabridge

God Jul, nu närmar det sig! I dagens julkalender berättar Dagny att det passerat fler trender i hennes liv än hon kan minnas.

Mode och trender är det samma sak? Mode kommer och går, trender är mer än något av en flod när har ebb och flod så är det bara att ”digga läget”. Några är först några är sist. När industrin kom var många skeptiska, många ville inte förändras. I dag talar Världen om globalisering. Här är en av de nya trenden för arbete i det här sekelskiftet, tryck här.

En annan trend är att tjäna sitt levebröd via webben. Har du hört att ekonomin ligger i tick tick.. Alltså sms, när 40 miljoner sms skickas på en dag då talar vi om ekonomi. Många känner hopplöshet på grund av att vi inte känner till nya rycket. Här kan du läsa lite om vad som komma ska enligt KTHs omvärldsanalys   IT ska in mer i skolan säger regeringen som anser att Sverige ska vara ledande år 2022   Vissa är oroliga för att mobil strålning ska vara skadligt, det finns bot mot det 

Går det att stoppa utveckling? Finns det forskning på det? Finns det studier om det? Har man talat om det förr?  Ja Dale Carniege, Napoleon Hill har hjälpt miljoner människor. Lyssna gärna på dessa kloka män.

Framtid och hopp! Julen är på väg igen! År 2016 på väg mot sitt slut. Vi har bara två dagar kvar. Vi hoppas vi har nöjet att träffas igen, vi passar på att berätta att har du en önskan att titta vidare på Dagnys filmer kan du fortsättningsvis gå till vår svenska blogg  eller vår Bbeabridge.one

Nu åter till vår insamling, vem står på listan. Vi har en mängd bra organisationer och föreningar i Sverige. Vi kan inte nå alla utan vi har koncentrerat oss på Stadsmissionen i år.

Dagens Vackra sång! Från 19 40 John Mx Cormach Ave Maria

Ha en toppen dag vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *