23 December Julkalender med återblick Dagny och Bbeabridge för den Goda Saken Skull

Julkalender har skapats med som mål att göra mer Goda saker för Fler till Julen 2016. Vi har haft Dagny Carlsson som röd tråd. Vi har lyft andra Goda Saker som händer runt oss. Vi har samlat och lämnat fler Goda saker att göra för att fler ska få en fin Jul.  Nu är det snart jul. Vi hoppas att du tycker om vårt försök att dra vårt strå till stacken för våra unga ska må bättre och hitta hoppet! Kunskap är viktigt. Vi tar även upp internationella aktörer för att bredda vår kunskap om dokumentärfilmer som för oss till en bredare verkliget. Här är dagens Dagny.

God Jul Vänner vi känner och alla som vi inte än känner! Väl bemött önskar vi er alla God Jul!

Vi samlar i dag till Stadens mission, som har funnits i 165 år och hjälpt hemlösa och människor i utanförskap.  600/600  Det finns lika många som arbetar i Stadsmissionen som volontärer runt om i landet.  Ge gärna ditt bidrag till dem om du inte har något du tycker är bättre. 

Info om Stockholm har blivit kallt
I morgon presenterar vi vårt svar på att skapa en App tillsammans! Håll utkik! Glöm inte bort att du är viktig! Det är bara du som kan sprida oss till de dina! Ha en toppen dag! Gudmor Dagny och Bbeabridge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *