Julafton med Dagny Carlsson och Bbeabridge

Den första dagen i skolan över 100 år strecket med Dagny i hennes blogg;

Idag har jag haft en  intressant dag och varit gäst på Granbackaskolan i Solna.. Om jag har uppfattat saken rätt så träffade jag en massa flickor och gossar som går andra året i sin skola. De var mycket pigga och mycket vetgiriga. De hade aldrig träffat en person i min ålder förut men jag tror inte att årens antal var det viktigaste för dem utan det var att de fick träffa en livs levande kändis under lektionstid. och fråga precis om allt som de funderade över. De var så snälla och rara och kramade om mig innan jag lämnade skolsalen.  Jag kän också tala om att min man i sin byskola  hade en lärare som pryglade sina elever meid sin spatserkäpp när han var på dåligt humör. Jag fick aldrig stryk i skolan. Min skola var större  och hade många skolsalar.och lärare.

Innan jag slutar så vill jag tala om att jag avslutar den här sidan idag. eftersom den har blivit för lång och ohanterlig. I morgon börjar jag på en ny som heter: ”Ack nu är det vinter”. Ur Dagnys blogg 15/11

Vi tackar dig som har följt oss under Julkalender. Tack för ditt intresse! Vi kommer nu fortsätta in i Skolan en del 2017

Vet du exempelvis att det som heter Källkritik är så gott som ute, idag heter det MIK

Världen förändras fort och Bbeabridge är har för att bygga broar, till större förståelse och att vi kan hitta varandra fortare. Vill du följa oss i fortsättningen så håll koll på vår svenska blogg, här eller direkt här.

Bli medlem för 100kr per år så blir du informerad veckovis. Du kan bli medlem gratis om du är ung. Skriv in dig och skriv ung. Här

Vi kommer ut med en ny App som vi hoppas ska rädda liv och även vara en kanon kul plattform att vara på. Vill du följa den utvecklingen och vara med och utforma den genom att vara de första som provar appen och hjälper till att förbättra den så blir vi jätteglada, här kan du se ideplanen

Skriv in dig och skriv app på meddelande.

Det har varit toppen kul att skapa den här julkalendern.

Vi önskar dig och din familj en riktigt mysig och fin Julhelg. Är inte livet tillräckligt bra, så kom i håg att ingenting varar 100 år och mycket beror på hur vi tar det. Det finns hopp vännen! Vi ska bygga en ännu finare Värld tillsammans 2017. Hör av dig. Dagny skriver en ny bok och vi skriver ny historia tillsammans! Vem ska annars förändra Världen. Scrolla ner så hittar du en massa spännande projekt du kan stödja om du vill

Fortsätt att dela oss så ska vi här fortsättnigsvis redovisa när vi hör hur mycket skillnad vi lyckats med. Vi fortsätter tala om Dagny i vår Svenska Blogg lite då och då. Svenska skolan kommer ta en hel del plats där.

God Jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *