1 December startar vi årets julkampanj! Sprid oss!

Hej Vännen  God December och Frid till dig och de dina!

Vi Bbeabridge och vår Gudmor Dagny Carlsson börjar den 1 december inspirera våra systrar och bröder i Sverige till att må bättre i Jul och hjälpa fler att göra detsamma.

 

Stadsmissionen from B-Reel on Vimeo.

Vi vet att det känns bra att få hjälpa till, vi växer av bara farten. Under åren och året som gått så slocknar hjärtat och det kan kännas betungande att det finns så många att hjälpa att vi helt enkelt ger upp.

Nu är det Jul igen och för ett år sedan kontaktade vi Fisksätra i Stockholm där Stadsmissionen, katolska kyrkan, luteranska kyrkan och muslimska förbundet har en plats där de hjälper många familjer och människor som har det svårt.  Vi kom med leksaker och personer som tog emot oss berättade att det var så svårt med busskort. Många av kvinnorna behövde ett busskort för att kunna komma och få hjälp. Det är andra saker de behöver också.  Det gjorde att vi Bbeabridge såg det som gott att samla pengar direkt till Stadsmissionen i stället i år så kan de som känner familjerna bäst använda resurserna till de saker som behövs.

Vi skapar därför en bro idag till dig som hamnat här. Välkommen att sända en slant till Stadsmissionen och känn dig tillfreds. Det är fint att få hjälpa till! Vi kommer varje dag i december lyfta aktörer som hjälper hemlösa och människor som har det svårt i vårt land. Följ oss.

Vi har även dagens ord som kommer från Dagny Carlssons och hennes tankar.  Dagny föddes det året när Titanic Sjönk, saker var annorlunda.  Många har inte en aning om hur det har varit i vårt land. Därför kommer du se lite av varje här i december fram till Jul.  Hjärtligt välkommen! Väl bemött! Skicka gärna oss vidare till dina vänner, att bara värme kan smälta isar! Med ett leende kommer vi långt! Vår önskan är att lyfta de som finns och gör något åt saker och ting och inger hopp om att Världen är full av bra saker och bra människor.  God JUL!

Smile-Bot from We Are Matik on Vimeo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *