5 December Julkalender med Dagny och Bbeabridge.

Hej igen

Du kanske undrar vad vi håller på med. Varför allt detta prat om stadsmissionen och Dagnys historia. Låt oss berätta, många i samhället mår inte tillräckligt bra. Det vill vi dra vårt stack till stacken och förbättra. Vi vet att Sverige är fullt av fina solidariska människor. Det blir samma resultat om vi inte gör en förändring. Alla berörs av unga, vi har varit unga, är unga eller kommer vara beroende av den unga generationen en dag. Det är därför vi lyfter temat unga. I morgon ska vi lyfta en annan generation. Tack för att du är här! Sprid oss gärna om du tycker något av det vi gör eller säger är bra. Ha en fin dag! Tack för din tid och intresse!

Vet du hur unga mår? Ungdomstyrelsen har lite filmer som vi tycker är bra, vad tycker du?

Presenter för en mänskligare Stad, tryck här! Trevlig dag!

white-male-1778172__180

Och lite fin musik! Tryck här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *