6 December Julkalender med Dagny Carlsson

Välkommen, tack för att du tittar in igen eller kanske för första gången.

Vi önskar dra ett litet strå till stacken för en snällare Jul. Ho ho ho, det finns så många snälla i år, hur ska tomten hinna med! Här kommer dagens Dagny, idag en tanke till en grupp som alltför ofta glöms bort! Som är värda allt guld i Världen. Sprid en tanke och en kram eller vad du kan till dem som byggt upp vårt rike. Tack Dagny för att du är talesman för den tredje generationen och fjärde…
Låt oss även idag sprida dem som så mycket gör för våra bröder och systrar som ramlar utanför. Stadsmissionen.

Stadsmissionen from B-Reel on Vimeo.

Vi sprider gärna lite musik i vår julkalender. I dag lånar vi en i vår styrelse Bbeabridge, du känner honom kanske. Vi tycker den passar, tryck här. Vi är inte särskilt märkvärdiga men vi är fast beslutna att förbättra Världen. Vi hoppas på dig! Vi tror 100kr från många är bättre än tusen från få, vad tycker du?

God december önskar Bbeabridge och Dagny

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *