7 December Julkalender med Dagny Carlsson

Välkommen och God fortsättning! I dag ska vi se vad som händer med Dagny när hon slutar arbeta!

Vi tittar på vad som händer när vi tas bort från rutiner och vanor. Livet blir inte detsamma.  I dag finns med många i vårt land som har vandrat år innan dom kom fram till Sverige och är glada över tak över huvudet.

Förändringar är inte lätt för oss.

Vem finns runt alla dem som inte har språket och kan göra sig förstådda?

Källan är en plats många kan gå till som inte får plats i vanliga samhället på grund av olika skäl. Ibland kan det vara språket, ibland finns det människor med skyddad identitet. På många platser i Sverige stödjer kyrkor olika grupper som lever i utanförskap. Vi tycker det är bra.

Det känns tryggt att vissa lever som de lär, tack !

Som mest är det Stadsmissionen som jobbar, stöd därför gärna Stadsmissionen till Jul. Vårt första mål är 5000 personer som blir berörda och skänker 100kr. Vårt andra mål är 50 000 personer. Vårt tredje mål är 500 000 personer i stöd till Stadsmissionen.   Vi har gjort skillnad förr, tillsammans eller hur Sverige! Det är väl ett bra sätt att visa Världen att vi är på banan! God Jul Vännen!

Vi bjuder på dagens bio, filmen är skapad från samma person som gör filmen om Dagny i Åland. Finn Lyckoberg. Hoppas du tycker den är bra och delar den och oss!

Vesi väsyy lumen alle from Reijo Meronen on Vimeo.

Artikel om Dagny i Ålands tidning, tryck här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *