Nobel Julkalender med Dagny och Bbeabridge

Vi är glada för att herr Nobel hade så bra stadgar och tankar. Det är bra att värna och höja det som är Gott! Dagny Carlsson ställer upp för den Goda Saken Skull och accepterar att vara Gudmor för projektet och Bbeabridge. Vi tycker det är bra! Dagens tema ur Dagnys bok är Drömmar, vi tycker det passar dagen i ära. Alla bra saker som skapats har börjat med en dröm, en idé. Vår idé är att ha nolltolerans på olyckliga Unga.

2015 Nobel Prize Award Ceremony from Bluesea on Vimeo.

Alla kan inte vinna, många jobbar i det dolda för att de som inte syns i samhället ska synas bättre. Vi tycker det är bra, vad tycker du?

Vi har tre mål med vår julkalender, ett 5000 människor som väljer att stödja Stadsmissionen, vårt andra mål 50 000 människor som stödjer. Vårt tredje mål 500 000 människor som stödjer. Här kan du stödja i dag.

Bbeabridge kontaktar alla kommuner i Sverige, alla som önskar i Sverige kan bli medlemmar och kontakta oss här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *