11 December Julkalender Dagny Carlsson och Bbeabridge

Välkommen! I dag har vi hälsat på Stadsmissionen som har julfest för barnen i Fisksätra. Dagny berättar lite i sin bok ”Livet enligt Dagny” hur det var i Sverige när människor inte hade tillräckligt med mat.

Vi hänvisar till Fisksätra Källan idag. Vi vet att det skulle behövas bussbiljetter till kvinnor som annars måste ställa in julfirandet med sina barn. Swisha gärna om du kan och vill direkt till dem idag. 1233034329. Tack!

Vi har lyssnat på Sveriges historia, det var inte lätt, alla gånger.

Stadsmissionen from Magnolia Agency on Vimeo.

I Jul vill vi ha det fint eller hur, vi försöker att få så många som möjligt att ha en fin jul. Tack för att du sprider oss! Det blir ingen delning om inte någon sätter fart! Tack! Bbeabridge och Dagny Carlsson som ställer upp för den Goda Saken Skull!

Freden börjar med oss, en delad sång på YouTube, vi tycker den är bra vad tycker du? Tryck här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *