15 December Julkalender Med Dagny Carlssons blogg och Radio

I dag är dagens Dagny ett tillfälle för dig som inte känner Dagny mer än här att lära känna vår Käraste Dagny lite närmare.

Här är en Pod, intervjuv från Ålands Radio Steel FM http://www.steelfm.ax/podcast/dagny-bojan-carlsson/ getimage

Här är Dagny Carlssons blogg.  Tryck på den blåa länken!

Det är så många och så mycket! Vi lämnar därför över Julkalendern till dig så ses vi i morgon igen. Ha en toppen dag!

Dagens Stadsmission för alla dem som inte kommer hem. En tanke till alla dem som har lämnat sina hem för alltid. Det finns ingenting att återvända till. Livet är inte alltid lätt, men låt oss som önskar och kan göra en liten extra sak till JUL.

Tack vännen! Oavsett hur du väljer så tackar vi för att du tagit dig tid att titta in här. Världen behöver personer som du, som tar sig tid och tittar efter. Vi tackar dig för det! Ha en fin Jul. Vänligen Bbeabridge och vår snälla Gudmor Dagny som vid en ålder 104 år väljer att ställa upp, för den Goda Saken Skull. Se gärna här vad Dagny säger själv

Änglar finns dom. Här är en

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *