18 December JULKALENDER med Dagny Carlsson och Bbeabridge

I JUL finns det många personer som lever ensamna, det gör Dagny Carlsson också med en självklarhet och en som hon valt.

Hjärtat är själens boning! I dag talar vi om vad som händer när vi människor inte orkar bära nattens mörker och vi famlar i mörkret hela livet ut i stället för att göra som Dagny. Se att det finns saker som är trista och passa på och lära oss mer om stjärnorna eller sätta på en lampa och läsa en bok eller annat.

Filmen nedan är tung men bra och lärorik, hoppas du tycker det också! Trevlig advent! Nu fattas det få dagar till Jul!

Här kan du lägga julklapps pengen i dag om du tycker det verkar viktigt, här

white-male-1778211__180I Djupa Vatten

Här är en dokumentär om hur läget är på riktigt, vad händer när en enda ung försvinner. Tryck här om du vill och orkar

Vet du hur många unga vi begraver varje vecka i Sverige? Drar vi ett medelsnitt så är det tre begravningar varje vecka. Titta på statistiken under unga som vi presenterar dag 16 i julkalendern. Vi hör att unga inte vet vad de ska leva för, många har tappat hoppet. Det är skälet och själet att Bbeabridge är här en tid. Vi måste göra något åt saken. Det finns resurser, det finns Goda Saker. Vi måste hitta till varandra. Det är skälet till att Bbeabridge blev till och kommer finnas i Sverige tills den 6 juni 2019. Bli medlem du också och låt oss bygga broar till Goda Saker och att vi når fram till våra unga i samhället.  Själen kan gå i bitar då måste vi laga den, men först bör vi acceptera att vi har en själ. Var och en tror som hen vill men vi bör vara försiktiga med vår själ och andlighet. Här är en av alla böcker som finns om temat själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *